STS Talotekniikka Oy

Korkealuokkainen Bosch lämpöpumppu asennettuna

Lämpöpumppu asennettuna suoraan kotiisi? Onnistuu! STS-Talotekniikka toimittaa korkealuokkaiset Bosch ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput sekä ilmalämpöpumput  kaikenlaisiin kohteisiin.

STS-Talotekniikka on sertifioitu Bosch Lämpömestari. Tämä tarkoittaa sitä, että saat lämpöpumppusi takuuvarmasti laadukkaasti asennettuna ja vielä kaupan päälle täyden kuuden vuoden takuun!

Tiesitkö, että lakiuudistuksen jälkeen ilmalämpöpumpun voi asentaa myös kerrostaloon? Autamme taloyhtiöitä selvittämään ilmalämpöpumppujen tarvetta ja hyötyjä asukkaille. Toiminta-alueemme on Turku ja Varsinais-Suomi. 

Valitse oikea lämpöpumppu juuri sinun kotiisi

Olet sitten rakentamassa uutta kotia tai ajatuksissasi olisi vaihtaa uusi lämpöpumppu, voit aina kääntyä puoleemme. 

Toimitamme asennettuina:

  • Bosch ilma-vesilämpöpumput
  • Bosch maalämpöpumput
  • Bosch ilmalämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu ja maalämpöpumppu sopivat päälämmönlähteeksi, sillä ne lämmittävät ilman lisäksi myös käyttöveden. Ilmalämpöpumppu taas täydentää muita lämmitysmuotoja. Lämmitysmuodon valinta riippuu talon sijainnista ja taloteknisistä asioista.

Asiantuntijamme auttaa mielellään sinua valitsemaan sinun kotiisi parhaan mahdollisen lämmitysmuodon!

Huollamme myös vanhat laitteet.

Bosch ilma-vesilämpöpumppu asennettuna

Ilma-vesilämpöpumppu sopii päälämmönlähteeksi vesikiertojärjestelmällä varustettuun omakotitaloon. Hintaesimerkkejä asennuksineen löydät alta:

Bosch ilma-vesilämpöpumppu vuonna 2000 valmistuneeseen 150m² omakotitaloon öljykattilan tilalle avaimet käteen -periaatteella: 18 500€ tai 315€/kk (6 vuotta) 

Bosch ilma-vesilämpöpumppu vuonna 1960 valmistuneeseen 200m² omakotitaloon öljykattilan tilalle avaimet käteen -periaatteella: 19 500€ tai 332€/kk (6 vuotta)

Bosch maalämpöpumppu asennettuna

Maalämpö on yksi parhaista lämmitysratkaisuista omakotitaloon, sillä se on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen. Hintaesimerkkejä asennuksineen löydät alta:

Bosch maalämpöpumppu vuonna 2000 valmistuneeseen 150m² omakotitaloon öljykattilan tilalle avaimet käteen -periaatteella: 23 000€ tai 391€/kk

Bosch maalämpöpumppu vuonna 1960 valmistuneeseen 200m² omakotitaloon öljykattilan tilalle avaimet käteen -periaatteella: 53 000€ tai 425€/kk

Bosch ilmalämpöpumpun hinta asennettuna

Ilmalämpöpumppu tukee muita lämmitysmuotoja ja viilentää mukavasti kesällä. Asennus onnistuu käden käänteessä ja mihin vuodenaikaan tahansa. 

Hinta ilmalämpöpumpulle asennuksineen vaihtelee hieman mallista riippuen, mutta tyypillisesti se asettuu välille 1800–3000€. Kuukausittaisella rahoituksella se on alkaen 50€/kk.

Pyydä tarjous lämpöpumpun asennuksesta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

STS:ltä Kaukoran Jäspi- ja Jämä-lämpöpumppuratkaisut jokaiseen omakotitaloon!

Kaukora Oy on LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta.

Suomen suosituin pientalon käyttövedenlämmitin, Jäspi VLM 300, on asennettuna joka toisessa omakotitalossa. Raision ja Turun tehtailla valmistetuille tuotteille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

OTA YHTEYTTÄ

Räätälöidään teille tarpeitanne vastaava LVI-asennus- tai huoltotyöpaketti!