STS Talotekniikka Oy

LVI-huolto Varsinais-Suomi

Palvelemme taloyhtiöitä kaikenkokoisissa talotekniikkaan liittyvissä ongelmissa. Meiltä onnistuu viemärin avaus, vuotavan pöntön korjaus ja kaikki muut päivittäiset huoltotoimenpiteet.

Korjaamme ja huollamme myös kaikenlaiset lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmät. Pidä asuntosi tai taloyhtiön arvosta huolta säännöllisillä huolloilla ja korjaamalla viat ajoissa!

Lisäksi teemme putkisulatukset: avaamme jäätyneet viemärit ja käyttövesiputket ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

LVI-huoltoasioissa soita: Teemu Heinonen, puh. 040 829 3723. Olemme tavoitettavissa arkipäivisin klo 7.00–15.30.

Sopimus LVI-huoltotöistä

Tekemällä LVI-huoltosopimuksen STS-Talotekniikan kanssa sinulta vapautuu aikaa muuhun tähdellisempään kuin putkimiehen etsimiseen, laskujen odotteluun ja sen selvittämiseen mitä, missä ja milloin on tehty. Miksi soittaa moneen paikkaan ja metsästää putkimiestä, kun meiltä saa ammattitaitoisen asentajan nopeasti ja aikataulunne mukaisesti paikalle? 

STS-Talotekniikka tarjoaa nopean, luotettavan ja tehokkaan LVI-palvelun. Isännöitsijöitä ja kiinteistöhuoltoliikkeitä palvelemme tilauksen helppoudella, luotettavuudella, joustavuudella ja työn kokonaisvaltaisella hoitamisella. Raportoimme tekemämme työt niin, että taloyhtiöille on osoittaa mitä LVI-töitä on tehty ja miksi. 

Lisäksi meiltä on mahdollisuus tilata 24/7 LVI-huoltopalvelu

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lämpöjohtoputkien jäädytys Turussa

Meiltä saat putkimiehen vaihtamaan vanhat ja rikkinäiset patteri- ja palloventtiilit uusiin tyhjentämättä koko lämpöverkkoa. Tämä onnistuu jäädyttämällä lämpöjohtoputken siihen tarkoitetulla erikoistyökalulla.