STS Talotekniikka Oy

Taloyhtiön putkiremontti

Siintääkö taloyhtiön putkiremontti horisontissa? Ota kokenut ja ammattitaitoinen LVI-kumppani mukaan jo suunnitteluvaiheessa ja voitte säästää selviä euroja remontin toteutusvaiheessa!

STS-Talotekniikka pyrkii aina toimimaan kustannustehokkaasti. Ei uusita uusimisen ilosta, eikä pureta ehjää, vaan tarkistetaan ensin kunto ja korjataan vain se mikä oikeasti on välttämätöntä ja lisäarvoa tuottavaa. 

STS-Talotekniikka on kehittänyt etenkin pienille taloyhtiöille suunnitellun yhteistyömallin sujuvaan putkiremonttiin. Toteutamme pienten taloyhtiöiden putkiremontit tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella! Toimialueemme on Turku ja sen lähikunnat.

Näin teemme onnistuneen putkiremontin taloyhtiössä

  • Alkukartoitus putkiston kunnosta ja toimenpide-ehdotukset talotekniikan korjauksia vaativista tehtävistä.
  • Taloyhtiölle tiedot hankkeesta, sen toteutuksesta ja aikataulusta.
  • Annamme tarvittaessa hinta-arvion verrattuna vastaaviin toteutuneisiin työsuorituksiin ja urakoihin.
  • Olemme mukana projektin alusta lopputarkastukseen saakka.

Putkiremontti kerrostalossa

Kerrostalon putkiremontti eli linjasaneeraus on aina iso työ toteuttaa ja se tyypillisesti usein useita kuukausia. Huolellisella suunnittelulla, ennakoinnilla ja selkeällä viestinnällä siitä kuitenkin saadaan mahdollisimman sujuva kokonaisuus.

Nykyaikaisten menetelmien ansiosta kaikkia vanhoja putkia ei ole välttämättä ole pakko uusia. Osa putkista on usein mahdollista sukittaa tai vaihtaa uusiin pintavetona, mikä usein myös alentaa remontin hintaa. STS-Talotekniikka käyttää aina laadukkaita ja nykyaikaisia putkia putkiremonteissaan.

Kerrostalon putkiremontin hinta

Putkiremontti on aina oma yksilöllinen kokonaisuutensa ja sen hinta vaihtelee tehtävien töiden mukaan. Toisessa kohteessa uusitaan vain käyttövesiputket, toisessa taas tehdään laajempi linjasaneeraus energiaremontteineen. Keskimäärin kerrostalon putkiremontin hinta on n. 600 € neliömetriltä, mutta hajonta on todella suurta edellä mainituista syistä johtuen.

Tarkimman hinta-arvion saat juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin pyytämällä tarjouksen. Täytä esitiedot sivun alaosassa olevaan lomakkeeseen ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Rivitalon putkiremontti

Rivitalon putkiremontti on kerrostalon putkiremonttia nopeampi toteuttaa ja se onnistuu jopa 1–2 kuukaudessa. Rivitalon putkiremontti on syytä suunnitellaan huolellisesti, jotta yllätyksiltä vältytään. Myös viestintään panostetaan ja tarvittaessa STS-Talotekniikan väki voi osallistua vaikkapa yhtiökokoukseen. 

Rivitalon putkiremontin hinta

Rivitalon putkiremontti muistuttaa enemmän omakotitalon putkiremonttia kuin kerrostalon putkiremonttia. Siksi myös sen asuntokohtainen hinta on lähempänä omakotitalon putkiremontin hintaa, joka tyypillisesti asettuu välille 4500 € – 10 000 €. Tarkimman arvioin hinnasta saat kysymällä tarjouksen.

Näin toteutettiin täyden kympin putkiremontti rivitaloon Raisiossa

STS-Talotekniikka toteutti 10 asunnon rivitaloyhtiöön putkiremontin loppuvuodesta 2023. Rivitalon taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Minna Hakala kiitteli erityisesti hyvästä kommunikoinnista ja antoi putkiremontille arvosanaksi täyden kympin.

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous ja lasketaan teidän taloyhtiönne putkiremontille tarkempi hinta-arvio! Teemme myös maksutta alkukartoituksen ja sen pohjalta toimenpide-ehdotukset korjausta vaativista tehtävistä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.