STS Talotekniikka Oy

Taloyhtiön putkiremontti

Nykyaikainen putkiremontti pieneen taloyhtiöön

Toteutamme putkisaneeraukset nopeasti, nykyaikaisesti ja kustannustehokkaasti. STS-Talotekniikka on kehittänyt etenkin pienille taloyhtiöille suunnitellun yhteistyömallin sujuvaan putkiremonttiin, tarvittaessa avaimet käteen-periaatteella.

Helpoin putkiremontti ei välttämättä tarkoita kaikkien järjestelmien uusimista kerralla. Parhaimpaan tulokseen päästään, kun taloyhtiön talotekniikan kunto kartoitetaan kattavasti ja huolella ennen kuin ryhdytään minkäänlaisiin toimenpiteisiin putkiremonttikohteessa.

Ei uusita uusimisen ilosta, eikä pureta ehjää, vaan tarkistetaan ensin kunto ja korjataan vain se mikä oikeasti on välttämätöntä ja lisäarvoa tuottavaa. Jos jotain voidaan jättää purkamatta, se myös vähentää päästöjä ja luonnonvarojen kulutusta.

Taloyhtiön kannalta paras lopputulos syntyy, kun talotekniikan suunnittelijat ja urakoitsijat ovat mukana hankkeessa jo toteutuksen alkuvaiheessa.

Esiselvitysvaiheessa huomioidaan myös taloyhtiön kiinnostus matalaenergian tuottomuotoihin joko heti toteutettavaksi tai myöhemmin.

Näin teemme onnistuneen putkiremontin taloyhtiössä

  • Alkukartoitus putkiston kunnosta ja toimenpide-ehdotukset talotekniikan korjauksia vaativista tehtävistä.
  • Taloyhtiölle tiedot hankkeesta, sen toteutuksesta ja aikataulusta.
  • Annamme tarvittaessa hinta-arvion verrattuna vastaaviin toteutuneisiin työsuorituksiin ja urakoihin.
  • Olemme mukana projektin alusta lopputarkastukseen saakka.

OTA YHTEYTTÄ

Räätälöidään teille tarpeitanne vastaava LVI-asennus- tai huoltotyöpaketti!