STS Talotekniikka Oy

Omakotitalon putkiremontti

Meiltä onnistuu omakotitalon putkiremontti avaimet käteen periaatteella! Putkiremontti suunnitellaan huolellisesti ja käydään yhdessä läpi asiakkaan kanssa yllätyksien välttämiseksi. Toiminta-alueemme on Turku ja sen lähikunnat.

Olemme Uponor Koti -kumppaniyritys ja Hanakat-ketjun jäsen ja käytämme putkiremonteissamme kumppaneidemme laadukkaita materiaaleja. Laadukkaat putket ovat erittäin pitkäikäisiä, ja takaavat sen, että uutta putkiremonttia ei tarvitse murehtia vuosikymmeniin.

Putkiremontin kesto

Omakotitalon putkiremontin kesto on tyypillisesti vain 2–5 päivää. Putkiremontti onkin yllättävän nopea ja vaivaton toteuttaa. Useimmissa tapauksissa se ei haittaa asumista, sillä tyypillisesti tarvitaan vain yksi vesikatko koko remontin aikana.

Näin STS-Talotekniikan omakotitalon putkiremontti etenee:

Ensimmäinen vaihe

1. Remonttikartoitus

STS-Talotekniikan tekemä maksuton remonttikartoitus

Toinen vaihe

2. Tarjous

STS-Talotekniikka lähettää tarjouksen remontin toteutuksesta.

Kolmas vaihe

3. Urakkasopimus

Urakkasopimus ja toteuttamisajankohdasta sopiminen.

Neljäs vaihe

4. Remontin toteutus

Remontin toteutus, lopputestaus ja siivous. Kesto yleensä n. 2–5 päivää. Asunnossa voi asua koko remontin ajan!

Viides vaihe

5. Uponor KOTI -järjestelmätodistus

Remontin dokumentointi. Järjestelmätodistuksesta näet, mitä on tehty ja miten.

Kuudes vaihe

6. Lasku ja rahoitus

STS Talotekniikka laskuttaa työn. Mahdollisuus Uponor KOTI -rahoitukseen. Muista kotitalousvähennys!

Seitsemäs vaihe

7. Remontin jälkeen

Mahdolliset vakuutusmaksualennukset sekä kotitalousvähennyksen
hyödyntäminen verotuksessa.

Kahdeksas vaihe

8. Huoletonta asumista

Uusien putkien ansiosta asunnossa voi elää huolettomana vuosikymmeniä eteenpäin.

Mitä omakotitalon putkiremontti maksaa?

Jokainen omakotitalo on oma yksilönsä ja siksi putkiremontin hinta vaihtelee. Putkiremontti maksaa kuitenkin tyypillisesti n. 4500 € – 10000 €. Hintaan vaikuttavat muun muassa vesipisteiden määrä, talon koko ja kerrosten lukumäärä, talon rakennusmateriaalit, kotelointien tarve sekä muut talotekniset asiat.

Esimerkkihintoja

Omakotitalon putkiremontti: 3 kerrosta, 2 x kph, 2 x wc, keittiö, khh, kasteluposti, autotallin vedet. Hinta 9500€ tai kuukausirahoituksella 266 €/kk 4 vuotta (162 €/kk 6 vuotta).

Omakotitalon putkiremontti: 1 kerros, kph, wc, keittiö, kastelupost. Hinta 4500 € tai kuukausirahoituksella alk. 77 €/kk.

Hanakat-laskuri

Voit käyttää myös kumppanimme Hanakoiden putkiremonttilaskuria. Voit valita laskurissa lähimmäksi Hanakat-liikkeeksi STS-Talotekniikan.

Teemu Heinonen - STS-Talotekniikka

Näin onnistuu putkiremontti jopa kolmessa päivässä!

“Yleensä asiakkaat yllättyvät siitä, kuinka vähän haittaa putkiremontista on”, STS-Talotekniikan toimitusjohtaja Teemu Heinonen kertoo. Mikäli viemärimuutoksia ei tarvitse tehdä, putkiremontin aikana voi asua asunnossa koko sen ajan. Lue artikkelista Teemun viisi vinkkiä, joilla putkiremontti sujuu mahdollisimman onnistuneesti!

Varaa maksuton kartoitus!

Kolkuttaako omakotitalon putkiremontti ovella? Varaa maksuton kartoitus! Kartoituskäynnillä selvitetään miten uusi putkisto kannattaa reitittää. Käynnin jälkeen saat tarjouksen remontin toteutuksesta.

Tarjouspyyntölomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Putkiremontin maksaminen

Putkiremonttia ei tarvitse maksaa kerralla. STS-Talotekniikka tarjoaa mahdollisuutta rahoitukseen, jolla voit maksaa putkiremontin kätevästi kuukausierissä. 

Muistathan hyödyntää myös kotitalousvähennyksen! Kun ostat putkiremontin yritykseltä, voit saada peräti 40 % vähennystä putkiremontin työn osuudesta.