STS Talotekniikka Oy

STS-Talotekniikka on Uponor KOTI -urakoitsija

STS-Talotekniikka on paikallinen ja ammattitaitoinen Uponor KOTI -urakoitsija, jonka henkilökunta on koulutettu asentamaan Uponorin tuotejärjestelmiä. Asiakkaamme voivat olla varmoja palvelun laadusta niin asennustyön kuin tuotteidenkin osalta!

Uponor KOTI on kuluttajille tarkoitettu palvelukonsepti, joka yhdistää pientaloihin tarkoitetut Uponorin tuotejärjestelmät, niiden urakoitsijat ja asiakaspalvelun yhdeksi helposti hankittavaksi palveluksi. Pientalon rakentaja tai remontoija voi hankkia laadukkaat järjestelmät Uponorin kumppaniverkostoon kuuluvalta luotettavalta urakoitsijalta.

Viisi syytä valita Uponor KOTI -putkiremontti

  1. Putkiremontti on nopea: vain 2-5 päivää
  2. Putkiremontin hinta kestää vertailut – asentamisen helppous pienentää kustannuksia
  3. Putkiremontin hintaa pienentää kotitalouden verovähennysoikeus, jopa 40%
  4. Putkiremontin aikana talossa voi asua koko remontin ajan
  5. Uponor järjestelmätodistus vastaa tuotteiden laadusta.

Pyydä tarjous!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Uponor KOTI -urakoitsija kattaa kaikki kotisi talotekniset tarpeet

  • Käyttövesiremontti
  • Patteriverkostoremontti
  • Lämmitysremontti
  • Viemäriremontti
  • Lämmitysjärjestelmät

Uponor-järjestelmätodistus

Uponor-järjestelmätodistus on arvokas dokumentti, joka sisältää tiedot asennuksista ja sen, kuka on toiminut urakoitsijana. Todistuksen avulla löydät helposti tiedot huoltoja varten sekä yhteyshenkilöt mahdollisissa ongelmatilanteissa. 

Järjestelmätodistus annetaan, kun asennus on valmis. Tiedot todistuksesta kirjataan Uponorin järjestelmiin ja sinä saat todistuksen itsellesi. Urakoitsija saa myös todistuksesta kopion.

Uponor Tuoteturva

Uponor on kotimainen vastuullinen yritys, joka valmistaa ja tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Uponor noudattaa Suomen kuluttajansuoja- sekä tuotevastuulakia. Uponorin tuotteistaan kantama vastuu ei ole rajattu erikseen määriteltyyn takuuaikaan. Siksi Uponor on turvallinen valinta!