STS Talotekniikka Oy

LVI-urakointi saneeraus- ja uudiskohteeseen

Teemme saneeraus- ja uudiskohteissa kaikki LVI-asennukset ammattitaidolla. Oli kyse sitten kokonaisurakasta, joka sisältää kaiken viemäreistä, käyttövesiputkista, ilman jäähdytyksestä lämmitysjärjestelmään, tai vaikka vai yhdestä näistä kuten maalämmöstä. 

Toiminta-aluettamme on Varsinais-Suomi ja sen kunnat kuten Turku, Parainen, Piikkiö, Paimio, Aura ja Kyrö.

Lämmitysjärjestelmän asennus

Meiltä saat maalämpöjärjestelmän tai ilma-vesilämpöpumpun avaimet käteen pakettina. Asennamme kaikkien tunnettujen toimittajien maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppuja. Meiltä onnistuu myös öljykattiloiden ja kaukolämpöpakettien vaihdot. Edustamiamme valmistajia on mm. Bosch.

Käytämme aina laadukkaita materiaaleja asennustöissämme ja olemmekin ylpeitä työstämme ja sen laadusta.

Viemäröinti ja käyttövesiputket

Toteutamme uudiskohteisiin viemäröinnit ja käyttövesiputkien vedot. Teemme kaikki työvaiheet ammattitaidolla ja laadukkaita materiaaleja käyttäen. Saneeraamme myös vanhat viemärit ja käyttövesiputket sekä teemme kuntokartoituksia niille.

Pyydä tarjous LVI-urakoinnista

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
STS-Talotekniikka ryhmäkuva

Linjasaneeraus ja LVI-urakointi taloyhtiöille

Toteutamme pienet linjasaneeraukset eli putkiremontit suunnittelusta toteutukseen saakka yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Aina ei ole järkevää uusia koko taloyhtiön ja huoneistoiden tekniikkaa kerralla, vaan korjataan vain se, mikä on elinkaarensa päässä kuten useimmiten käyttövesiputket. Suurempiin linjasaneerauksiin osallistumme aliurakoitsijana.

OTA YHTEYTTÄ

Suunnitellaan yhdessä teille paras mahdollinen kokonaisuus LVI-töiden osalta!