STS Talotekniikka Oy

Ilmanvaihtojärjestelmien asennus- ja huolto

Toteutamme ammattitaidolla kaikki ilmastoinnin ja ilmanvaihtojärjestelmien asennus- ja huoltotyöt, oli kyseessä sitten ilmanvaihdon säätö, ilmanvaihtokanavien puhdistus, koneellisen ilmanvaihdon ongelma tai jokin muu.

Toimimme paikallisesti Varsinais-Suomessa, lähellä sinua ja aina asiakaslähtöisesti. Oli sijaintisi sitten Turku, Parainen, Piikkiö tai vaikkapa Paimio – me tulemme apuun! 

Ota yhteyttä lomakkeen kautta tai sähköpostilla ja kerro kohteesta, niin otamme sinuun yhteyttä.

Omakotitalon tai taloyhtiön ilmanvaihtokanavien puhdistus

Oli kyseessä sitten omakotitalo tai taloyhtiö – ilmanvaihtokanavien puhdistus kannattaa hoitaa säännöllisesti, sillä kanaviin kertyy pölyä ja epäpuhtauksia ilmasta. Huonosti säädetty ilmanvaihto voi jopa vaurioittaa kiinteistöä. Ilmanvaihtokanavien puhdistus lisää myös asumisviihtyvyyttä. Tämän lisäksi laadukas ja toimiva ilmanvaihto tuo energiatehokkuutta kiinteistölle.

Ilmamäärämittaus ja ilmanvaihdon säätö ovat perusta toimivalle ilmanvaihdolle. Mikäli ilmanvaihtokanavia ei puhdisteta säännöllisesti, saattaa siitä seurata sisäilman huonontumista ja paloturvallisuus- ja terveysriskejä.

Kun ilmanvaihdon puhdistus tehdään oikeilla menetelmillä ja työkaluilla, saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos – tekijäksi kannattaa valita luotettava ja vastuullinen LVI-alan ammattilainen.

Pyydä tarjous!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

OTA YHTEYTTÄ

Energiatehokkaita ratkaisuja!