STS Talotekniikka Oy

LVI-asennukset ja huoltotyöt kotitalouksille ja taloyhtiöille

Onko huoneistoissa liian kylmä tai kuuma, eivätkö viemärit vedä tai eikö hanasta tule vettä? Kutsu meidät paikalle ratkaisemaan ongelma. Hoidamme mm. viemäreiden avaukset, patteriventtiilien ja hanojen vaihdot, vikojen paikannukset ja muut LVI-työt. Ammattitaitoinen putkimies ratkaisee niin pienet kuin suuretkin ongelmat nopeasti ja luotettavasti.

Palvelut yksityishenkilöille ja taloyhtiöille

Palvelemme yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä, sekä myös yrityksiä kaiken kokoisissa talotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Korjaamme ja huollamme kaikenlaiset lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmät. Pidä asuntosi tai taloyhtiön arvosta huolta säännöllisillä huolloilla sekä korjaamalla viat ajoissa!

Huoltosopimus LVI-töistä

Tekemällä LVI-huoltosopimuksen STS-Talotekniikan kanssa sinulta vapautuu aikaa muuhun tähdellisempään kuin putkimiehen etsimiseen, laskujen odotteluun ja selvittämiseen tai, että mitä, missä ja milloin on tehty. Miksi soittaa moneen paikkaan ja metsästää putkimiestä, kun meiltä saa ammattitaitoisen asentajan nopeasti ja aikataulunne mukaisesti paikalle? Teemme LVI alan töistä asukkaalle vaivatonta.

STS-Talotekniikka tarjoaa nopean, luotettavan ja tehokkaan LVI palvelun. Isännöitsijöitä ja kiinteistöhuoltoliikkeitä palvelemme tilauksen helppoudella, luotettavuudella, joustavuudella ja työn kokonaisvaltaisella hoitamisella. Raportoimme tekemämme työt niin, että taloyhtiöille on osoittaa mitä LVI-töitä on tehty ja miksi. Lisäksi meiltä on mahdollisuus saada 24/7 LVI-huoltopalvelu.

Kauttamme saat myös kausi- ja vuosihuollot LVI-laitteistoillenne, jolloin vastuu LVI tekniikkaan liittyvien huoltojen muistamisesta ja toteuttamisesta siirtyy meille.

STS-Talotekniikan ryhmäkuva

Uudisrakennusten LVI-asennukset

Teemme uudiskohteissa kaikki LVI-asennukset ammattitaidolla. Oli kyse sitten kokonaisurakasta sisältäen kaiken viemäreistä, käyttövesiputkista, jäähdytyksestä lämmitysjärjestelmään tai vaikka vai yhdestä näistä kuten maalämmöstä.

Linjasaneeraukset ja LVI-urakointi

Toteutamme pienet linjasaneeraukset eli putkiremontit suunnittelusta toteutukseen saakka yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Aina ei ole järkevää uusia koko taloyhtiön ja huoneistoiden tekniikkaa kerralla, vaan korjataan vain se, mikä on elinkaarensa päässä kuten useimmiten käyttövesiputket. Suurempiin linjasaneerauksiin osallistumme aliurakoitsijana.

Lämpöjohtoputkien jäädytykset Turussa

Meiltä saat putkimiehen vaihtamaan vanhat ja rikkinäiset patteri- ja palloventtiilit uusiin tyhjentämättä koko lämpöverkkoa. Tämä onnistuu jäädyttämällä lämpöjohtoputken siihen tarkoitetulla erikoistyökalulla.

Viemärin avaukset ja viemärikuvaukset Turun seudulla

Kokemuksella ja oikeilla työkaluilla saamme avattu 99 % viemäritukoksista. Tukoksen poistamisen jälkeen meiltä onnistuu viemäreiden painehuuhtelu sekä viemärin sisäpintojen kuvaus ja viemärin kunnon tarkistaminen. Viemärikuvauksesta saat muistitikulla kuvausmateriaalin myöhempää käyttöä varten.

Lämmitysjärjestelmien asennus- ja muutostyöt

Meiltä saat maalämpöjärjestelmän tai ilma/vesilämpöpumpun avaimet käteen pakettina saneeraus- ja uudiskohteisiin. Asennamme kaikkien tunnettujen toimittajien maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppuja. Meiltä onnistuu myös öljykattiloiden ja kaukolämpöpakettien vaihdot. Edustamiamme valmistajia on mm. Bosch.

Teemme myös putkisulatukset: avaamme jäätyneet viemärit ja käyttövesiputket ammattitaidolla.

Olemme ylpeitä työstämme ja sen laadusta, siksi käytämme myös laadukkaita materiaaleja asennustöissämme.

OTA YHTEYTTÄ

Räätälöidään teille tarpeitanne vastaava LVI-asennus- tai huoltotyöpaketti!