STS Talotekniikka Oy

Korkealuokkaiset lämpöpumput

STS-Talotekniikka toimittaa korkealuokkaisia Bosch ilma-vesilämpöpumppuja sekä Bosch maalämpöpumppuja niin uudis-, saneeraus- kuin kiinteistökohteisiinkin.

Tiesitkö, että lakiuudistuksen jälkeen ilmalämpöpumpun voi asentaa myös kerrostaloon? Autamme taloyhtiöitä selvittämään ilmalämpöpumppujen tarvetta ja hyötyjä asukkaille Turussa sekä muualla Varsinais-Suomessa.

Oikean lämmitystavan valinta

Lämmityksen valinta on omakotitalon rakentajalle tai saneeraajalle yksi tärkeimmistä päätöksistä rakentamisen tai remontoinnin aikana.

Lämmitysvaihtoehtoja on monia ja usein valikoimasta löytyy useampikin sopiva ratkaisu. Siksi onkin tärkeää, että valinta tehdään perustellusti ja harkiten.

Panostaminen tekniseen tilaan kannattaa siinä missä keittiöön tai kylpyhuoneeseenkin, olet sitten uuden omakotitalon rakentaja tai vanhan remontoija.

Lähtötiedot, joita tarvitset oikean lämpöpumppuratkaisun valintaan:

  • Lämmitettävien kuutioiden määrä, talon energiatehokkuus (milloin rakennettu) ja nykyiset eristeratkaisut, sekä vanhan lämmitysmuodon energiankulutus
  • Käyttöveden tarve
  • Asiakkaan budjetti, kuinka paljon olet valmis investoimaan lämmitysjärjestelmään (nyrkkisääntönä, että mitä isompi alkupanostus on, sitä pienemmät käytönaikaiset kustannukset)
  • Nykyinen lämmitysmuoto ja sen kunto, eli voidaanko tulevassa järjestelmässä hyödyntää olemassa olevia lämmityslaitteita
  • Teknisen tilan koko eli onko kaikille vaihtoehdoille sopiva tila olemassa tai mahdollisuus tehdä sellainen
Sopiiko maalämpö meidän kohteeseen? Vai olisiko tehokkaassa ilmalämpöpumpussa riittävästi potkua lämmittämään ilmaa talvella ja viilentämään kesällä? Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua löytämään oikean lämpöpumpun kohteeseen.

Toimitamme korkealuokkaisia Bosch ilma-vesilämpöpumppuja sekä maalämpöpumppuja.

Bosch Compress 7001i ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö

Tehowatti Air-Split
ilma-vesilämpöpumppu

Jämä Star RST
maalämpöpumppu

Bosch Lämpömestarilta saat laitteellesi täyden turvan kuudeksi vuodeksi.

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun ja ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun. Bosch-takuu varmistaa, että näiden kuuden vuoden aikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä!

Temppuileeko vanha maalämpöpumppusi?

Vaihdamme uuden Bosch maalämpöpumpun esimerkiksi vanhan IVT tai Carrier pumppusi tilalle. Kauttamme onnistuu myös vanhojen Nibe 310P, Nibe 370 ja IVT 490 poistoilmalämpöpumppujen päivitys uuteen Bosch 3000EW poistoilmalämpöpumppuun.

Hanki lämpöpumppusi luotettavasti BOSCH-ammattilaiselta 6 vuoden takuulla

STS-Talotekniikka on sertifioitu Bosch Lämpömestari

BOSCH Lämpömestarit ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia ja he ovat käyneet läpi perusteellisen jälleenmyynnin koulutusohjelman Boschin tuotteista, mitoituksesta sekä asennustavoista.

Meiltä saat laadukkaasti ja luotettavasti, aikataulussa toimitettuna ja asennettuna BOSCH ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput ja poistoilmalämpöpumput. Pyydä tarjous!

Hanki lämpöpumppusi luotettavasti BOSCH-ammattilaiselta 6 vuoden takuulla!

STS:ltä Kaukoran Jäspi- ja Jämä-lämpöpumppuratkaisut jokaiseen omakotitaloon!

Kaukora Oy on LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta.

Suomen suosituin pientalon käyttövedenlämmitin, Jäspi VLM 300, on asennettuna joka toisessa omakotitalossa. Raision ja Turun tehtailla valmistetuille tuotteille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

OTA YHTEYTTÄ

Räätälöidään teille tarpeitanne vastaava LVI-asennus- tai huoltotyöpaketti!